Uslovi iznajmljivanja

I cene

Uslovi

Molim vas pročitajte

Општи услови за изнајмљивање аутомобила у

My Rent Car

Аутомобиле могу изнајмити возачи од 21 до 70 година.

За изнајмљивање аутомобила потребна су следећа документа: Клијент мора имати важећу возачку дозволу најмање 3 године (3 године возачког искуства). Важећа лична карта или пасош.

Минимални период закупа је 1 дан.

Нашим аутомобилима није дозвољено да путују у земље: Албанију, Турску, Русију, као ни да посете Косово.

У цену дневног најма аутомобила укључено је 225 км пређене километраже, у случају прекорачења наведеног лимита наплаћујемо вам 23,40 РСД/км (0,2 ЕУР/км)

Казне за саобраћајне прекршаје

Све казне за паркинг, комуналне, административне и саобраћајне прекршаје изречене приликом изнајмљивања аутомобила корисник мора да плати.

Начин плаћања и депозит

Плаћање се може извршити кредитном/дебитном картицом на сајту или у нашој канцеларији, преко текућег рачуна на рачуну или готовином у тренутку пријема аутомобила.

Депозит је обавезан и плаћа се у готовини или преауторизацијом картице.

Резервација аутомобила

Резервацију аутомобила можете платити у износу од 50 евра, тако да ћете резервисати одређени аутомобил за себе на одређене датуме путовања. Износ резервације ће бити урачунат у плаћање најма аутомобила.

Уколико откажете аутомобил који сте резервисали три дана пре пријема аутомобила, аванс (резервација) се враћа у целости.

У случају одбијања да изнајмите резервисани аутомобил мање од 72 сата пре предвиђеног времена путовања, аванс се не враћа.

Оштећење

У случају оштећења или губитка аутомобила изнајмљеног од стране клијента, или његовог дела, као и у случају пожара, разбијеног стакла или губитка кључева, одговоран је Закупац или друго овлашћено лице наведено у уговору.

У складу са законодавством Републике Србије, изнајмљени аутомобил је осигуран од штете трећих лица.

ОСИГУРАЊЕ

Наши аутомобили су осигурани КАСЦО полисом. У случају осигураног случаја, Клијент мора:

  1. Покријте износ франшизе осигуравајућег друштва = 200-250 евра за отварање франшизе (разматрање чињенице штете) из уплаћеног депозита.
  2. Имати полицијски извештај о чињеници оштећења аутомобила. *

*Услов за исплату пуног износа штете проузроковане на аутомобилу (намерна и случајна штета било каквог порекла, незгода, крађа, делимични и потпуни губитак аутомобила) од стране осигуравајућег друштва је: поправљање случаја у виду полицијски извештај.

Пластичну регистарску картицу морате носити са собом и не остављати је у аутомобилу, у случају крађе аутомобила, КАСЦО полиса осигурања не функционише заједно са регистрационом картицом!

Накнаде

  Закупац плаћа гориво.

Обезбеђујемо једно дечије ауто седиште или ауто седиште бесплатно, као и ланце за снег (зими). Додатно, уз доплату од 500 динара можете узети дечје седиште или боостер.

Додатни возач се уклапа у уговор бесплатно!

Накнада за преузимање/испоруку

Имамо издавање/пријем аутомобила који се врши по договору у нерадно време и празницима без додатне накнаде. Достава аутомобила на адресу Клијента по цени таксија. Испорука/пријем аутомобила на београдском аеродрому +60 евра.

Канцеларија Ми Рент Цара: СПЕНС, НОВИ САД, Сутјеска, 2 Радно време: свакодневно од 11:00 до 14:00 Недељом затворено.

Шта учинити у случају незгоде, оштећења или крађе возила

Клијент је дужан да поступи на следећи начин:

Одмах пријавите догађај полицији и Ми Рент Цар-у и следите њихова упутства.

Забележите податке о другим учесницима и самој незгоди.

Попуните извештај о незгоди/штети приликом враћања возила.

Попуните и напишите кратку изјаву о несрећи са описом узрока и околности инцидента.

У случају удеса са Ми Рент Цар возилом, депозит ће бити задржан док се не достави полицијски извештај и не заврши процена штете на возилу.

Ограничења вожње

Забрањено је управљање аутомобилом под дејством алкохола и дрога или под дејством дрога. У таквим случајевима осигурање не важи, а клијенту се наплаћује пун износ штете/крађе, процењен од стране овлашћеног лица.

Изнајмљени аутомобил може да вози само лице регистровано као возач или додатни возач у уговору о најму аутомобила са Ми Рент Цар

Забрањено је преношење изнајмљеног аутомобила на коришћење неовлашћеним лицима, односно лицима која нису регистрована у уговору о лизингу. У таквим случајевима, уколико је аутомобил оштећен, осигурање не важи, а клијенту који је у уговору наведен као возач наплаћује се пун износ штете или крађе.

Остало

Резервацијом аутомобила, резервишете одређени аутомобил. Ако му се нешто деси до издавања, обезбедићемо вам еквивалентну замену или возило више класе из нашег возног парка.