Sr En
Radno vreme pon - pet 00-24
subotom 00-24
nedeljom 00-24
Lokacija Gostivarska 70d
11000 Beograd

My rent a car Limo servis

 IZNAJMLJIVANJE LIMUZINE 

Posebne trenutke sami oblikujemo, dajemo im lični pečat i zato uvek želimo da budu savršeni. Idealan način da upotpunite jedan od najvažnijih dana u svom životu je iznajmljivanje klasičnog ili luksuznog vozila sa profesionalnim vozačem. Bajka se ne dešava sama od sebe, ona je narativ koji sami stvarate, a mi smo tu da Vam obezbedimo neophodna sredstva.

 

MATURSKO VEČE

Veče koje nikada nećete zaboraviti je jedan od razloga zašto trebate da obeležite ovu specijalnu priliku dolaskom u limuzini po Vašem izboru. Bilo da je u pitanju neki od savršeno očuvanih  limuzina, neki luksuzni automobil ili pak sportski, na Vama je da izaberete, a mi ćemo se pobrinuti da opravdamo ukazano poverenje.

 

VAŽNI DOGAĐAJI

Podignite poslovanje na novi nivo. Ključ produktivnosti i uspešne saradnje sa poslovnim partnerima, klijentima ili zaposlenima leži u njihovom zadovoljstvu. Za ovakve prilike My rent a car Beograd  Vam stoji na raspolaganju sa svojim širokim asortimanom limuzina i luksuznih vozila, kako biste blagovremeno, pouzdano i udobno obezbedili na konferenciju ili sastanak.

 

Ponuda vozila za iznajmljivanje

Kako biste se lakše odlučili, preporučujemo Vam da pogledate galeriju slika i detaljan opis svakog My rent a car vozila, u kojem smo se potrudili da Vam stvorimo kompletan utisak o tome šta koji model automobila predstavlja, u čemu je njegova posebnost i koje su njegove karakteristike.

Pored svakog vozila istaknute su i cene iznajmljivanja, a za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice možete nas pozvati bilo kada, jer je My rent a car servis dostupan 24/7.